Bruce Springsteenin legendaarisesta The River- albumista 7 levyä käsittävä erikoisversio

pomo river

Bruce Springsteenin legendaarinen ’The River’- albumi julkaistiin 17. lokakuuta 1980 ja nyt yli 30 vuoden jälkeen levystä julkaistaan mittava juhlapainos, joka sisältää neljä CD:tä ja kolme DVD:tä. 4. joulukuuta julkaistavalla juhlaversiolla on yhteensä 52 kappaletta ja neljä tuntia ennenäkemätöntä videomateriaalia.

Paketista löytyy The Riverin lisäksi vuonna 1979-1980 taltioituja studiotallenteita. The River: Outtakes sisältää 22 harvinaisuutta, joista 11 ovat täysin ennenkuulemattomia. Kappaleet miksasi Bob Clearmountain ja masteroi Bob Ludwig. Loput 11 otosta on aiemmin julkaistu ’Tracks’- boksilla ja ’Essentials’-kokoelmalla.  DVD:llä on ennenjulkaisematonta videomateriaalia kuvattuna Springsteenin kuuluisalta Tempen keikalta vuonna 1980, aiemmin julkaisematonta videomateriaalia kiertueharjoituksista sekä uusi The River-albumista kertova dokumentti ’The Ties That Bind’. Lisäksi mukana tulee kirja sisältäen kuvaharvinaisuuksia sekä Mikael Gilmoren kirjoittamat muistelmat.

Springsteenin viides albumi The River  julkaistiin tupla-albumina 17. lokakuuta 1980. Levy nousi  suoraan Billboardin listaykköseksi ja on tänäkin päivänä yksi ’Pomon’ uran keskeisimmistä levyistä. 10-kappaletta sisältänyt, ’alkuperäinen’ yhden levyn The River äänitettiin vuonna 1979 . Springsteen vetäytyi takaisin studioon ja äänitti 18 kuukauden aikana lisää kappaleita, joista tupla-albumi The River syntyi. Loppujen lopuksi seitsemän yksöisalbumin kappaleista päätyi lopulliselle albumille, mutta alkuperäisistä hieman sovitettuina versioina.Yhden levyn versio on myös mukana tulevassa The River-juhlajulkaisussa.

 

 

 

 

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s