Viikon levy: Robin – Yhdessä

17-vuotias turkulainen poplaulaja Robin Packalen sai hurjasti suosiota vasta 13 vuotiaana, vuonna 2012 julkaistulla singlellä Frontside Ollie. Kyseisen kappaleen sisältämä Koodi-albumi ilmestyi 22.2.2012 eli suunnilleen kuukausi debyyttisinglen julkaisun jälkeen. Kyseistä albumia on myyty yli 100 000 kappaletta.

Robinin ura on edennyt mallikkaasti ja hän on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista artisteista. Yhdessä on hänen viides studioalbuminsa. Kyseisestä albumista mielenkiintoisen tekee se, että joka kappaleessa (lukuunottamatta Ylitit rajan) Robinin kanssa duetoi jokin artisti. Robinin suosio vain jatkuu ja luulot ”yhden hitin” artistista on saanut peitellä jo aikoja sitten.

Yhdessä-albumin kappaleita ovat esimerkiksi: Milloin nään sut uudestaan feat.Kasmir, Lentoon feat. Tommy Lindgren, Miten eskimot suutelee? feat. Sanni ja Kultakehykset feat. Evelina. Albumissa sointuvat hyvin yhteen Robinin ja fiittaajien ideat. Yhdessä on monipuolinen albumi sillä se sisältää sekä rauhallisia että menevimpiä kappaleita.

TET-harjoittelija Roosa

(Yhdessä Super Deluxe– version tietoihin tästä)

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Viikon levy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s