Down By The Laituri muuttaa paikkaa – DBTL positiivisen muutoksen kierteessä

dbtl

Turun perinteikäs Down By The Laituri -festivaali uudistuu. Heinäkuun lopussa järjestettävän festivaalin uusi sijainti on Paavo Nurmen puiston Yläkenttä. Samalla DBTL saa uuden ilmeen ja lippuluokkia on päivitetty aikaisemmista vuosista monipuolisempaan suuntaan. Kaiken lisäksi DBTL tuo festivaalien ajaksi Turkuun maailmalla suositun Dinner in the Sky -formaatin, Champagne in the Sky muodossa. Kyseessä on puolituntinen elämys ja ikimuistoinen kokemus -erikoisvalmisteinen illallispöytä nousee 60 metrin korkeuteen.

– Tiesimme jo viime kesänä, että teatteriaukion hämähäkkitontti on kesällä 2016 teatteriremontin takia työmaana ja aloimme etsiä uutta tilaa festarien pääpaikaksi. Erilaisten selvitysten jälkeen paikaksi valittiin Paavo Nurmen puiston yläkenttä, jossa itsekään en ollut koskaan käynyt. Olen varma, että suurelle osaa festivaalikansaa paikka on neitseellinen ja tuntematon, vaikka onkin aivan kaupungin keskustassa. ( DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala)

Festivaalien avajaispäivä on aikaisempiin vuosiin verrattuna poikkeuksellinen – keskiviikkona 27. heinäkuuta festivaalitunnelma rakennetaan kaupungille ja DBTL laskeutuu ravintoloihin ja yökerhoihin. Torstaina avataan Paavo Nurmen puiston Yläkentän portit ja estradilla illan aikana rokkaavat Sanni, Kaija Koo, Popeda ja Eppu Normaali. Perjantaina yleisön eteen nousevat Roope Salminen & Koirat, Matti & Teppo, Menneisyyden Vangit, Ressu & Jussi ja Yö. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina DBTL:ssä nähdään Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Juha Tapio ja Jari Sillanpää.

Tänä vuonna DBTL esittelee yleisölle maksuttoman ja ikärajattoman alueen, jossa festivaalitunnelmaan pääsee ilman pääsylippua. Maksullisen alueen lippuluokkia on neljä – normaalilipusta aina mm. laadukkaan ruokailun ja yöruokailun sisältävään VIP-pakettiin asti.

 

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Tapahtumat, Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s