Vesterinen Yhtyeineen musiikkikirjastossa – Turistit Turussa

Perjantaina, marraskuun 27. päivä Turun musiikkikirjasto sai vieraita Uudeltamaalta. Laulaja Tero Vesterinen, kiraristi Jönkka Enqvist sekä kitaristi Petri Kivimäki Vesterinen Yhtyeineen– orkesterista soittivat valikoituja kappaleita yhtyeen tuotannosta kirjaston Stagella. Bändin basisti Markus Pihan vastuulle jäi tilaisuuden taltioiminen. Mikäli et ollut paikalla pääset mukaan tilaisuuden tunnelmaan helposti alempaa löytyvän linkin kautta. Kaikille paikalla olleille video tuo mieleen varmasti mukavia muistoja. Sen verran lämmin ja kotoisa tunnelma musiikin Stagella perjantaina vallitsi.

Vesterinen YhtyeineenVesterinen Yhtyeineen on parhaillaan Turisti- nimisellä rundilla. Kiertue käsittää loppuvuonna kuusi keikkaa eri kaupungeissa. Ennen varsinaisia keikkoja yhtye vierailee jossain paikallisessa turistikohteessa ja toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi mukaan. Ehdotuksia kohteiksi bändi on kerännyt facebook- sivuillaan. Kiertueen ensimmäisessä kaupungissa Turussa turistikohteeksi valikoitui siis Turun musiikkikirjasto koska yhtyeen saamien tietojen mukaan se on ”erinomaisen hieno paikka”. Vähintään samaa mieltä keikan jälkeen oli Tero Vesterinen joka kiitteli Stagen mainiota akustiikkaa ja tapahtuman hienoa tunnelmaa. Väkeä oli paikalla runsaasti ja kaikilla, niin yleisöllä kuin muusikoillakin, oli silminnähden hauskaa.

Tämän kaltaisia tilaisuuksia musiikkikirjasto kaipaa lisää. Oliko tämä siis päänavaus ja mahdollinen alku jollekin uudelle? Mitä Musaston tykkääjät ovat mieltä? Mikäli mahdollista haluaisitko nähdä suosikkiyhtyeesi/-artistisi akustisella keikalla kirjastolla ennen illan varsinaista esiintymistä?

Video: Markus Piha

Kuva ja toimitus: Petri Kipinä

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): konsertit, Musasto suosittelee, Stage, Tapahtumat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s