Turkulaislähtöisen Jukka Taskisen Big Money Recordings lopettaa – ’porukat ostaa vain Keekkii’

big mm

Turkulaislähtöisen Jukka Taskisen (Disgrace, Black Magic Six) kipparoima Big Money Recordings lopettaa toimintansa. Helsingissä vaikuttanut levy-yhtiö ’kaatuu’ muiden työkiireiden sekä ’Sipilän hallituksen ja Keekin’ aiheuttaman epätasapainon johdosta.

Big Money Recordingsin Facebook kertoo seuraavaa (kuten rivien välistä voi lukea, vuodatusta ei kannata ottaa hirveän vakavasti);

”Lauantaina 12.12. järjestetään Lepiksessä Big Money Recordingsin kuoppajaistapahtuma. Levy-yhtiön tiedotteen mukaan se lopettaa toimintansa toistaiseksi vetoamalla levykustannusalan murrokseen, vauhdikkaaseen digitalisoitumiseen, saunavuoroon, venäläiseen piratismiin, Sipilän hallituksen huonoihin päätöksiin sekä siihen, että ”jengi nyt on vaan niin vi**n tyhmää, ettei ne tajuu ostaa kunnon levyjä, vaan jotain vi**n Keekkii”. Yhtiö lupaa palata takaisin toimintakuntoon nopeasti, kun ostava yleisö löytää cd:n uudelleen, rockmedia palaa entiseen kukoistukseensa ja internet kielletään”.

Yhtion lippulaivoja ovat olleet rähinäduo Black Magic Sixin lisäksi outlaw-punk -ryhmä The Country Dark ja mimmirähisijä The Shrieks.

 

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s