Turku Rock Academy saa nuorten kykyjen sparraajiksi Mikko von Hertzenin ja Riku Mattilan

turku rock academy

Turun Sanomat tietää kertoa, Turun kaupungin nuorisopalvelujen Turku Rock Academy aloittaa marraskuun alussa yhteistyön muusikko Mikko von Hertzenin ja tuottaja Riku Mattilan kanssa. Kaksikko toimii nuorten soittajakykyjen valmentajana, sparraajana.

Von Hertzen Brothersista tuttu Mikko von Hertzen kertoo huomanneensa Turku Rock Academyn olevan juuri sitä, mitä olisi kaivannut itse nuorena soittajana.

– Koen äärimmäisen tärkeänä, että soitinopetuksen, treeni- ja äänitystilojen ja teknisen tukemisen ohella nuoret saavat tuekseen meitä ammattilaisia, jotka jo toimimme jatkuvasti muuttuvassa musiikkibisneksessä (Mikko Von Hertzen).

– Kutsu sparraajaksi tuli mukavaan saumaan. Olen vastikään aloittanut tuottajakoulutuksia muuallakin ja on luontevaa jakaa osaamistani myös Rock Academyn studiotuottajille, toteaa Riku Mattila.

Turku Rock Academy on vuonna 2011 rakennettu bänditoiminnan kehittämismalli, joka on levinnyt seitsemään muuhun kaupunkiin ympäri maata (Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Helsinki, Espoo, Vantaa ja Rauma). Vuonna 2013 Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi hankkeelle kolmen vuoden avustuksen, jonka turvin toiminnasta pyritään saamaan valtakunnallinen ja pysyvä nuorisotyön sovellus.

(Lähde TS)

 

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s