Näitä levyjä et löydä Spotifysta

”Kaikki musiikki” Spotifyssa?

Turun musiikkikirjaston näyttely Näitä levyjä et löydä Spotifysta jatkuu. Näytteillä on lainattavia levytyksiä, joita ei ole striimauspalvelu Spotifyssa. Esillepano aloitettiin syksyllä 2013.

Mielenkiintoista lisättävää löytyy edelleen. Uusimpia tulokkaita ovat Peter Gabriel, Garth Brooks, Bob Seger, Placebo, Van Morrison ja Bonnie “Prince” Billy. Näiden artistien tuotanto puuttuu Spotifysta kokonaan tai levyjä on mukana vain vähän.

”Not-On-Spotify” -näyttely menestyy edelleen. Pienen esillepanon ääreen tullaan jo tottuneesti, ja saamme asiakkailta arvokkaita vinkkejä. Spotifyssa riittää nopeitakin käänteitä. Valtaosaa Gabrielin albumeista pystyi kuuntelemaan jonkin aikaa, mutta tällä hetkellä on saatavana vain Live Blood.

Miksi Spotifysta ei löydy kaikkea? Miksi jotkut artistit puuttuvat Spotifysta kokonaan? Countrytähti Garth Brooks sanoo uskovansa niin vahvasti albumiformaattiin, ettei hän halua levytyksiään lainkaan digijakeluun.

Tämä vaikuttaisi olevan ominaista monille Spotifyta karttaville artisteille: he eivät halua teoksiaan kuunneltavan satunnaisesti sieltä täältä, vaan he haluavat tarjota kuuntelijoille eheän kokonaisuuden.

Tarjontaa näyttelyssä Näitä levyjä et löydä Spotifysta.

Tarjontaa näyttelyssä Näitä levyjä et löydä Spotifysta.

Tällä hetkellä esillä levyjä yhtyeiltä ja artisteilta (edellämainittujen lisäksi): Jean-Michel Jarre, The Beatles, King CrimsonScorpions, Porcupine Tree, Tool, Bill Callahan – ja tietysti ECM Recordsin tuotantoa. Tervetuloa kirjastoon!

Antti Erkkilä

Tuomas Pelttari

 

 

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Näyttelyt Turku, Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s