Dave Lindholm julkaisee kuluvan vuoden kolmannen albuminsa!

Dave Lindholmin uusin yhtye Dave L. B. Inventive julkaisee toisen levynsä Honest Eyes 7.12.2012.

Bluesjuurista rockia esittävän trion esikoisalbumi julkaistiin tämän vuoden alussa ja 7.12 julkaistavan Honest Eyes -kakkoslevyn tiimoilta bändi on lähdössä myös ensimmäiselle keikoilleen ensi keväänä.

Bändi kokoonpano on Dave Lindholm (kitara, laulu), Klasu Wirzenius (basso, laulu, kosketinsoittimet) ja Dino Kullberg (rummut). Levyn julkaisee TUM Alternative, joka aloitti yhteistyönsä Dave Lindholmin kanssa jo vuonna 2010 julkaistulla Dave Lindholm & Otto Donner: More Than 123 -albumilla.

Dave L. B. Inventive sai alkunsa Dave Lindholmin, Klasu Wirzeniuksen ja Dino Kullbergin yhteisistä jammailuista, jotka johtivat trion lopulta äänittämään ensimmäistä levyään. Siinä missä aiemmin julkaistu Dave L. B. Inventive -esikoisalbumi oli riemua siitä, että juttu toimii, on nyt julkaistavalla Honest Eyes -levyllä asiat viety pidemmälle. Honest Eyes esittelee entistä paremmin yhteenhitsautuneen bändin, soittamisen iloa ja biisien ehdoilla tehtyjä ratkaisuja.

Honest Eyes on Dave Lindholmin kolmas albumi tänä vuonna! Tuotteliaana tunnettu artisti on julkaissut Dave L. B. Inventive -yhtyeen esikoislevyn helmikuussa sekä vuosikymmeniä kypsytellyn levyn The Blue CD:n yhdessä veljensä Calle Lindholmin kanssa kesällä 2012.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s