Viikon levy Justin Bieber Believe (2012)

Justin Bieber (s. 1. maaliskuuta 1994) nousi suureen suosioon neljä vuotta sitten albumillaan My World.

Bieber esittää tarttuvaa pop-ja R&B-musiikkia ja on saavuttanut suosiota erityisesti nuorten naisten keskuudessa. Bieber on tämän hetken menestyneimpiä teinitähtiä. My Worldin lisäksi hän on julkaissut joululevyn Under the Mistletoe ja tänä vuonna ilmestyneen Believen.

Bieber alkoi nauhoittaa Believe-albumia loppuvuodesta 2011 ja se ilmestyi 19. kesäkuuta 2012. Albumin ensimmäinen single ”Boyfriend” nousi heti toiselle sijalle Yhdysvaltain Billboard Hot 100–singlelistalla.

Believe eroaa merkittävästi Bieberin esikoisalbumista esimerkiksi potentiaalisten tanssihittien määrällä. Levyllä Bieber myös kuulostaa kypsemmälle, eikä laulu ole enää pelkkää lapsen vinkunaa. Levylle mahtuu sekä meneviä ja mukaansatempaavia että rauhallisia ja koskettavia kappaleita. Esimerkiksi kappaleet All Around The World ja Beauty And A Beat saavat kädet ja jalat vispaamaan musiikin tahdissa. Rauhallisemmat Catching Feelings ja Be Alright saavat puolestaan tipan linssiin. Levyllä kuullaan vierailijoina useita tällä hetkellä menestyneitä artisteja kuten Nicki Minaj, Ludacris ja Drake.

Levy oli odotuksia parempi. Levy on monipuolinen ja sille on poimittu useita eri musiikin tyylejä, myös Bieberin äänenkäyttö on värikästä. Kappaleissa on kuultavissa muun muassa dubsteppiä, akustista kitaraa ja räppiä. Levyltä löytyy kappaleita jokaiseen mielentilaan, sekä angstiin että juhlatuuleen. Ihmisten, jotka muistavat Bieberin vain Baby-kappaleen esittäjänä, kannattasi kuunnella tämä levy, koska Bieberin ääni on kehittynyt aikuisemmaksi äänenmurroksen myötä.

–       Essi Kemppainen & Suvi Virtanen

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Viikon levy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s