Terhi Nummelin: elämäni konsertti − Eva Dahlgren 1989

Eva Dahlgren

Turun konserttitalo 1989

Eva Dahlgren vieraili yhtyeensä kanssa Turussa keväällä 1989, vain hieman albumin Fria världen 1.989 ilmestymisen jälkeen.

Turun musiikkikirjaston informaatikko Terhi Nummelin: − Silloinen kämppikseni Nina oli Eva-fani ja hän houkutteli minut lähtemään Eva Dahlgrenin keikalle. En juurikaan tuntenut artistia tai hänen tuotantoaan, mutta lähdin kuitenkin uteliaisuudesta.

− Keikka oli Turun konserttitalolla 17.4.1989. Muistan, että Eva kertoi tarinoita, mutta en niistä paljoakaan ymmärtänyt, koska Terhi Nummelin.ruotsin kielen taitoni ei ollut riittävä. Kämppikseni sen sijaan ymmärsi, ja hänellä tuntui olevan hauskaa.

− Muistan konsertista lähinnä hyvän tunnelman ja Evan sympaattisen olemuksen sekä upean lauluäänen. Keikka teki suuren vaikutuksen. Ostin jopa paidan muistoksi. Olen käyttänyt paitaa säästellen ja se onkin edelleen aivan käyttökunnossa. Vasta keikan jälkeen innostuin toden teolla Evan musiikista ja aloin ostella levyjäkin.

− Mieltymys Evan musiikkiin on säilynyt näihin päiviin saakka. Olen nähnyt Dahlgrenin kaksi kertaa myöhemminkin: Ruisrockissa (en muista vuotta) ja Caribiassa vuonna 2005. Ensi lokakuussa olen jälleen menossa katsomaan Evan keikkaa, tällä kertaa Turun Logomoon. Sitä odotellessa…

Tuomas Pelttari

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Haastattelut, konsertit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s