Viikon levy: G. Love & Special Sauce – G. Love and Special Sauce

G. Love and Special Sauce on samannimisen yhtyeen debyyttialbumi vuodelta 1994. Bändi on julkaissut 11 levyä – niistä yhdellä he esittävät Jack Johnsonin kappaleen Rodeo Clowns yhdessä tämän kanssa Jackin ollessa vielä tuntematon artisti. Nykyään G. Love & Special Sauce on Jackin levy-yhtiön Brushfire Recordsin kirjoilla.

Musiikki on sekoitus hip-hopia ja bluesia. Hittibiisi Cold Beverage edustaa levyä hyvin: se on kesäinen, rento ja nostaa hymyn huulille. ”I must tell you I’m the Kool-Aid kid / Before you serve my drink, please stick it in the fridge.”

G. Loven (Garrett Dutton) laulu ei ole ihan laulamista eikä ihan räppäämistä, mutta ainakin täysin huoletonta. Soitto kuulostaa leppoisalta jammailulta – ihan kuin olisi vahinko, että lopputulos kuulostaa näin hyvältä. Äänitysten taustalla kuuluu bändin jäsenten yskimiset ja penkkien narinat, mikä vain vahvistaa levyn rentoa tunnelmaa.

Levy on letkeä alusta loppuun ja sopii loistavasti hellepäivän taustamusiikiksi. Kuuntelijalle otollisinta toimintaa olisi lojua samalla esim. riippumatolla tai uimapatjalla.

Evi Reuhkala

Varaa levy kirjastosta.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Musasto suosittelee, Viikon levy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s