Kolmas Nainen kaiken kattavaan myyntipakettiin

30 vuotta, tuhat keikkaa, puoli miljoonaa myytyä levyä. Kolmas Nainen on kulkenut pitkän ja vaiherikkaan tien ja nyt on aika tehdä välitilinpäätös. Universal Music julkaisee marraskuun 3. päivä Tienhaarat 1986-2010 -nimisen boxin, joka sisältää Kolmannen Naisen koko tuotannon ja paljon muuta.

Boxi sisältää bändin kaikki kahdeksan studiolevyä, joista kukin sisältää bonusbiisejä kyseisen levyn aikakaudelta. Mukana ovat siis levyt Kolmas Nainen (+ kuusi bonusbiisiä), Paha minut iski (+ viisi bonusbiisiä), Hikiset siivut (+ viisi bonusbiisiä), Hyvää ja kaunista (+ kaksi bonusbiisiä), Elämän tarkoitus (+ viisi bonusbiisiä), Tiheän sisään (+ neljä bonusbiisiä), Onnen oikotiellä (+ kaksi bonusbiisiä) ja Sydänääniä (+ kaksi bonusbiisiä). Yhdeksäntenä levynä boxilla on aiemmin tänä vuonna äänitetty livelevy. Boxi sisältää myös Santtu Luodon kirjoittaman historiikin tuoreine haastatteluineen ja ennen näkemättömiä fanikuvia bändistä.

Tienhaarat 1986-2010 – boxia edeltää 20.10. julkaistava yhden levyn kokoelma Tienhaarat – 20 hittiä, joka nimensä mukaisesti sisältää bändin 20 suurinta hittiä.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s